Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Προς Χρυσαυγίτες Εξηγώ γιατί Προσβάλετε το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, το Αθάνατο, με τις Θέσεις σας σε Θέματα Μετανάστευσης


Δεν υποστηρίζουμε την Χρυσή Αυγή, όχι διότι δεν είναι πατριώτες, αλλά διότι μέσα στον πόνο και στη θλίψη της σημερινής κατάστασης, οι συμπολίτες μας αυτοί, έχουν πέσει στην παγιδα του φασισμού που όχι τυχαία οδήγησε μία χώρα ισχυρή, την Γερμανία, σε μία απόλυτη καταστροφή.  

Ηιστορία επαναλαμβάνεται και πρέπει να μας διδάσκει. Η θλίψη κι ο πόνος μίας αποτυχίας δεν πρέπει να μας τυφλώνουν. Ας θυμηθούμε την κατάσταση στη Γερμανία του μεσοπολέμου (1933 μετά το διεθνές οικονομικό κράχ του 1929) ότι ήταν ανάλογη με τη σημερινή Ελλάδα (226 εκατομμύρια χρυσές λίρες ή εν πάση περιπτώση ένα υπέρογκο χρέος) ήταν η αποζημίωση που όφειλε για πολεμικές επανορθώσεις του α΄ παγκοσμίου πολέμου, ένα λάθος των συμμάχων (όπως σήμερα των Ευρωπαίων) που ταπείνωσε τους Γερμανούς (όπως σήμερα αισθανόμαστε εμείς ταπεινωμένοι), όμως αντί να πάρουν τη σωστή απόφαση και να κάνουν μία ισχυρή οικονομία για να ξεπληρώσουν το χρέος τους (και είδαμε ότι ήταν μέσα στις δυνατότητες τους η ανάκαμψη της οικονομίας διότι δεν ήταν η Γερμανία του 1940 μία ανίσχυρη οικονομία), έκαναν το αντίθετο, αυτό που κάνει σήμερα η Χρυσή Αυγή, που δεν διδάχθηκε από την ιστορία, παρά μόνο αντιγράφει πιστά ένα λάθος πρότυπο, που όπως θα εξηγήσω, κάθε άλλο παρά Ελληνικό είναι. Διότι Έλληνας δεν αρκεί να είσαι βάσει αίματος, αλλά να το αποδεικνύεις "νους υγιής..." πρότασσαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι. Όμως τι έκαναν οι Γερμανοί φασίστες; Αντί να αξιοποιήσουν την οικονομική ισχύ της χώρας τους για να κάνουν τη Γερμανία "πρωτεύουσα οικονομική δύναμη της Ευρώπης" (όπως πέτυχαν σήμερα κι όπως πρέπει κι εμείς να κάνουμε και πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας ότι μπορούμε να πετύχουμε), οδήγησαν τη Γερμανία στην καταστροφή, επιλέγοντας έναν πατριδοκάπηλο (κυριολεκτικά διότι μιλούσε για τον Πατριωτισμό - δεν είπε ότι ήταν προδότης ή ότι ήθελε να καταστρέψει την Γερμανία, απλά δεν μπορούσε τότε να το φανταστεί, όμως εμείς σήμερα γνωρίζουμε που οδήγησε την πατρίδα του με το φασισμό, δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Επέλεξε να κτίσει τη Γερμανία επάνω στη μισαλλοδοξία και σε ρατσιστικές αντιλήψεις, οδηγώντας έτσι τη Γερμανία στη διεθνή απομόνωση και στην καταστροφή, αφού προηγουμένως δίχασε τον λαό, αντί να τον ενώσει, αφού χώρισε τους πολίτες της χώρας του σε Α΄ κατηγορίας (Αρίους "Έλληνες" κατά το πρότυπο του - έτσι αντιλαμβανόταν ότι ήταν οι Έλληνες, χωρίς πνεύμα και ανθρωπισμό) και Ζ΄ κατηγορίας "Ζώα" τους Εβραίους, τους Κομμουνιστές και τους μετανάστες, όπως και κάθε πολιτικό αντίπαλο του, που δεν άξιζαν ούτε την ευθανασία. Γιατί όμως τα μηνύματα της Χρυσής Αυγής είναι ανθελληνικά; Διότι ακριβώς δεν έχουν καμία σχέση με το Ελληνιστικό πνεύμα για τα οποία είμαστε διεθνώς γνωστοί. Ο σύγχρονος κόσμος δεν τιμά τους Έλληνες διότι είμαστε μία υπερδύναμη, όπως οι ΗΠΑ, αλλά διότι έχουμε ΠΝΕΥΜΑ Ελληνικό, "αρχαίο πνεύμα αθάνατο" τιμούμε στους Ολυμπιακούς αγώνες!

Ας δούμε ποιο ήταν αυτό το αρχαίο πνεύμα Αθάνατο που έκανε την Ελλάδα κλασσική κι ανεπανάληπτη;. 
Δεν ήταν πνεύμα αθάνατο τα χάλκινα σπαθιά που νίκησαν στην Τροία ή τα σιδηρά στις εμφύλιες διαμάχες των Πελοποννησιακών πολέμων, που κατέστρεψαν την Αθήνα του Χρυσού αιώνα. Εάν είχε τελειώσει εκεί η Ελλάδα, ή όταν απωθήσαμε τους Πέρσες εισβολείς, κανείς δεν θα μας θυμόταν σήμερα. 

      Το πνεύμα της Αρχαίας Αθήνας, το διέδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος στους βαρβάρους Πέρσες, το ασπάστηκαν οι βάρβαροι Ρωμαίοι, το μεταλαμπάδευσαν στον Χριστιανισμό οι Πατέρες της Εκκλησίας μας και από εκεί οι Βυζαντινοί το μεταλαμπάδευσαν σε Βορρά και Ανατολή, ακόμη κι οι Άραβες, από Αραβικές μεταφράσεις του Αριστοτέλη, το αναζωπύρωσαν στην Δυτική Ευρώπη κι έφεραν το διαφωτισμό.
      Είναι σαφές ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κι οι επίγονοι του (δεν ήταν τυχαίος ο Φίλιππος Β΄ που έφερε τους καλύτερους δασκάλους Αριστοτέλη, Ευριπίδη κ.ά. να διδάξουν στα πριγκιπόπουλα της Μακεδονίας), που εμποτισμένοι από το πνεύμα του Αριστοτέλη δεν φοβήθηκαν τους ξένους, αλλά διέδωσαν πολιτισμό. Είναι άραγε μίασμα ο Αλέξανδρος, για τους σημερινούς Χρυσαυγίτες, διότι παντρεύτηκε Περσίδα, τη Ρωξάνη, γυναίκα του εχθρού, διότι περιέθαλψε και μόρφωσε όχι μόνο τον Περσικό λαό, αλλά τον ίδιο τον γιο του Δαρείου. Είναι άραγε μίασμα ο γιος του Αλέξανδρου που κείται στη Βεργίνα; 


    Ομοίως αργότερα οι Έλληνες, διχασμένοι κι αδύναμοι, δεν νικήσαμε με τα ξίφη τους βάρβαρους εισβολείς Ρωμαίους (σήμερα είναι πολιτισμένοι λόγω του Ελληνικού πνεύματος, όμως τότε ήταν ΒΑΡΒΑΡΟΙ ίδιοι και χειρότεροι από τους Γερμανούς Ναζί εισβολείς), αλλά όπως ο Οράτιος αναγνωρίζει, με το πνεύμα τους οι πρόγονοι μας κατάκτησαν τους Ρωμαίους βαρβάρους και τους κάναμε Έλληνες. Οι Ρωμαίοι τότε δεν ήταν οι πολιτισμένοι της κατοπινής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ήταν οι "ανεγκέφαλοι" και αγράμματοι στρατιώτες που με μαχαίρια σκότωσαν τον Αρχιμήδη, που δεν μιλούσαν αλλά κατέστρεφαν. 


     Ομοίως οι Βυζαντινοί δεν εδίωξαν τους μετανάστες που έφταναν ως ορδές στα σύνορα τους. Ακόμη κι όταν τους νικούσαν με πολεμικά μέσα, δεν τους εκδίωκαν αλλά τους εκπολίτιζαν, τους κρατούσαν πολίτες στο κράτος τους. Αυτά δεν λέει η ιστορία; Σ' αυτά δεν οφείλεται το μεγαλείο του Βυζαντίου; Ότι μετέδωσαν λ.χ. στους Σλάβους που ήρθαν στη Βαλκανική θρησκεία και γραφή, ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ τους ξένους, τους αγκάλιασαν στο πνεύμα της Αγάπης του Χριστού (τότε οι Έλληνες πίστευαν στο Χριστό και στην Αγάπη). 

Είμαστε ή δεν είμαστε ως Έλληνες υπερήφανοι για τον Μ. Αλέξανδρο (ο γιος του οποίου με τη Ρωξάνη ήταν και Πέρσης); Είμαστε υπερήφανοι! Ποιος Έλληνας ντρέπεται για τον Μέγα Αλέξανδρο; Είμαστε ακόμη υπερήφανοι για τους πολιτισμένους Έλληνες που δεν φοβήθηκαν τους βάρβαρους Ρωμαίους εισβολείς αλλά τους κατέκτησαν με το πνεύμα τους.  Είμαστε υπερήφανοι για τους Βυζαντινούς που δεν φοβήθηκαν τους ξένους εισβολείς, αλλά τους νίκησαν με πολιτισμό, θρησκεία και γραφή. 


ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΗΜΕΡΑ να υπάρχουν Έλληνες  που φοβούνται τους ξένους, που αντί για να προάγουν το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα για να τους εκπολιτίσουν, να τους κάνουν Έλληνες (όπως Έλληνες κάναμε τους βάρβαρους ΤΟΤΕ σε όλη την Ανατολή, τους Ρωμαίους και όλους τους Ευρωπαίους, τους Σλάβους, ακόμη κι οι Άραβες στην εποχή της μισαλλόδοξης Ιεράς Εξέτασης ήταν περισσότερο Έλληνες από τους Δυτικούς Βαρβάρους κλπ - ΧΑΡΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ σήμερα είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες, σε αυτούς που δεν φοβήθηκαν τους ξένους). Ντρεπόμαστε για όσους σημερινούς Έλληνες, δεν έχουν αυτοπεποίθηση για την πνευματική τους αξία και ανωτερότητα, αλλά χρησιμοποιούν μαχαίρια όπως ο Ρωμαίος κατά του Αρχιμήδη, κατά άοπλων μεταναστών, τρομοκρατούν παιδιά αλλοδαπών που διδάσκονται τα Ελληνικά γράμματα και γίνονται Έλληνες. Είναι ντροπή η Χρυσή Αυγή και προσβολή στον Ελληνισμό, διότι δεν χρησιμοποιεί το πνεύμα αλλά τη βία, διότι όπως ο Χίτλερ δεν κατάλαβε τίποτα από το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, παρότι είχε ενθουσιαστεί από τη λάμψη του Ελληνισμού, κατάλαβε μόνο το "σώμα", αλλά "Νους υγιής, εν σώματι υγιές"! Προηγείται και δεν υποτάσσεται το πνεύμα στο σώμα. Το πνεύμα, κι όχι το σώμα, μας κάνει ανθρώπους. Μάλιστα στην κορύφωση, κι όχι στην ταπείνωση, του Αρχαίου πνεύματος γινόμαστε Έλληνες, κι η Αγάπη, η Αγάπη που η Ελλάδα των ανθρωπιστικών Αξιών έβαλε μέσα στον Ιουδαϊσμό, που ήταν "οφθαλμός αντί οφθαλμού" και τον μετέτρεψε σε Χριστιανισμό κι Ορθοδοξία. Αυτά είναι η παρακαταθήκη των προγόνων μας. Από το πνεύμα τους είμαστε Έλληνες, από το πνεύμα των ανθρωπιστικών αξιών και την Αγάπη γίναμε Χριστιανοί και αλλάξαμε την πορεία του κόσμου.

Επιστρέψτε Χρυσαυγίτες στο Ελληνικό Πνεύμα το αθάνατο, μην ντροπιάζετε την Ελλάδα και την Ορθοδοξία με βία και μισαλλοδοξία. Μην φοβάστε τους ξένους, αλλά τιμήστε, εμπιστευτείτε κι εμβαθύνετε στο Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, το Αθάνατο! Με αυτό και μόνο θα νικήσουμε τη βαρβαρότητα και θα υπερβούμε τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Είναι η ανίκητη δύναμη του Έθνους μας. Ο φασισμός κατέστρεψε τη Γερμανία, θα καταστρέψει και την χώρα μας. Όχι την Ελλάδα, δεν μπορεί να την καταστρέψει κανένας φασισμός, διότι η Ελλάδα θα ζει για πάντα αθάνατη στο πνεύμα των ανθρώπων που την τιμούν ανεξαρτήτως καταγωγής ή εθνικότητας. 

Το ότι γεννηθήκαμε Έλληνες, είναι ευθύνη. Δεν αντλούμε δικαιώματα από αυτό, αλλά μόνο υποχρεώσεις απέναντι στους προγόνους μας. Κι όποιος ζητάει οφέλη κι ανταλλάγματα, δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι ζήτημα τιμής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου